Skip to main content

Duurzame
en innovatieve
engineering

Support & Management

Dohms zet zijn expertise op het gebied van maintenance en operational excellence in voor versterking van het operationeel team en managementteam in de maak- en procesindustrie. We ondersteunen in de dagdagelijkse operatie bij investerings- en verbeterprojecten en het optimaliseren van productieprocessen. Dit doen we coachend, inspirerend, no-nonsens, innovatief en vooral met respect voor ieders mening.

 

 

Onze expertises

  • Maintenance - technische dienst

  • Operationeel - productie

  • Improvement - lean

  • Project engineering

  • Sparring partner bij research en development

  • Begeleiden van junior hbo'ers en wo'ers tijdens de eerste fase van hun carrière

Projecten B.V.

Dohms Projecten B.V. is een engineeringsbureau voor machinebouw en e–mobiliteit. Met de brede kennis van maintenance management, mechanica en electrical engineering kunnen projecten worden geïnitieerd waarbij de focus ligt op duurzaamheid en het ontwikkelen van nieuwe technologieën. We hechten veel waarde aan open innovatie door multidisciplinaire samenwerking met externe partners, samen resultaten boeken door het inzetten van ieders kwaliteiten. Dit maakt Dohms tot een betrokken partner voor duurzame en innovatieve engineering.

Machinebouw

Door open innovatie en ervaring op gebied van productietechniek en proceskennis zijn we in staat om diverse industriële projecten voor de maakindustrie te realiseren. Onze focus is technische innovatie binnen de machinebouw en de maakindustrie. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen vanaf concept tot prototype en re-design van bestaande productietechnieken. Door onze kennis in de mechanical en electrical engineering, robotica en productieprocessen zijn we in staat om vanaf prototype of re-design samen met u een full proof productielijn te ontwikkelen.

E-mobiliteit

Toekomstige mobiliteit moet duurzamer worden en een bijdrage leveren aan klimaatbescherming. Gedreven door een duidelijke visie houdt Dohms Projecten B.V. zich al geruime tijd bezig met de ontwikkeling van een competitieve high-performance elektrische powertrain voor de motorcross, de meest beoefende tak van motorsport die zich off road afspeelt. Aan de basis hiervan liggen specifieke eisen als high performance, zero-emission, rijbeleving en betrouwbaarheid. Een innovatie die zeker bijdraagt aan de geluid- en CO2 reductie. Om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkeling zie www.emx-powertrain.com


Over Dohms

Een betrokken partner voor duurzame en innovatieve engineering

Dohms Support & Management en Dohms Projecten B.V. zijn opgericht door Elmar Dohms. Door zijn brede kennis van electrical en mechanical engineering en ervaring om verbeterplannen te implementeren weet hij wat werkt en niet werkt op het gebied van maintenance en productie management.

Contact

Dohms
Nederland
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.